Nieuws

Post thumbnail

10 jaar Osteopathie Centrum Westervoort

Op 1 oktober 2012, precies 10 jaar geleden opende Osteopathie Centrum Westervoort haar deuren!
Volgens oude aboriginal culturen vier je geen feest voor een verjaardag, maar je viert een feest om stil te staan bij het wijzer worden en de groei t.o.v. vorig jaar. Ik vind het mooi om stil te staan bij wat deze jaren mij en de praktijk hebben gebracht.

In de loop der jaren is de praktijk uitgegroeid tot een volle en goed lopende praktijk en een begrip in Westervoort en omgeving.
Zelf heb ik mogen leren van vele nascholingen maar ook van alle mensen met hun persoonlijke kwalen en verhalen, die in de praktijk kwamen.

De verhuizing naar CCG de Liemers heeft mij op een nieuw spoor gezet: via leuke en interessante collega's werd ik uitgedaagd om buiten mijn comfortzone te gaan denken op o.a. het psycho-emotionele en het energetische vlak. Ik zou mezelf niet zijn als ik ook die nieuwe inzichten weer ging toetsen en onderbouwen met cursussen en vakliteratuur ??, waardoor er een waardevolle dimensie in mijn behandelingen bij kwam.

Inmiddels ben ik ook gestart met, en geslaagd voor, de opleiding orthomoleculair therapeut. Een verrijking in mijn werk als osteopaat!
Na een mooie en drukke zomer, met een interne verhuizing naar een prachtige kamer en vervolgens een heerlijke vakantie, hoog in de bergen van Oostenrijk, vier ik nu feest:
ik kijk dankbaar terug op mooie jaren, van groei en verrijking en ik kijk vooruit naar een jaar met nieuwe mogelijkheden...!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak via de contact pagina.